silahkan login untuk masuk ke forum
apabila anda belum terdaftar silahkan register dulu
good luck for all member

    nepangkeun ach ka sadayana

    Share
    avatar
    persib aink

    Jumlah posting : 321
    Points : 678
    Reputasi : 8
    Join date : 25.05.11

    nepangkeun ach ka sadayana

    Post by persib aink on Mon 30 May 2011 - 21:31

    nepangkeun ach ka sadayana

    simkuring ti sukabumi

    [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    avatar
    Badru_Ce

    Jumlah posting : 170
    Points : 302
    Reputasi : 5
    Join date : 28.05.11
    Lokasi : Cukup Comunication

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by Badru_Ce on Sat 4 Jun 2011 - 13:06

    Simkuring Ti Cianjur Pakidulan
    Ngahaturkeun silaturrahim Ka sadayana...
    avatar
    wik uwik

    Jumlah posting : 33
    Points : 66
    Reputasi : 3
    Join date : 26.05.11

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by wik uwik on Sat 4 Jun 2011 - 21:59

    garut garut garuuuuuuuuuuuuutt...................







    .................................
    [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    beathcell

    Jumlah posting : 12
    Points : 13
    Reputasi : -1
    Join date : 27.05.11
    Age : 42
    Lokasi : jl. loteng no.178 ciparay bandung

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by beathcell on Mon 6 Jun 2011 - 12:25

    ciparay pesisir bandung selatan bukan ratu pantai selatan hahahaha
    avatar
    Badru_Ce

    Jumlah posting : 170
    Points : 302
    Reputasi : 5
    Join date : 28.05.11
    Lokasi : Cukup Comunication

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by Badru_Ce on Wed 8 Jun 2011 - 13:38

    wik uwik, Garutna palihan mana yeuh....?
    avatar
    wik uwik

    Jumlah posting : 33
    Points : 66
    Reputasi : 3
    Join date : 26.05.11

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by wik uwik on Thu 9 Jun 2011 - 20:51

    bos beathcell ciparayay majalaya snes ?? abi gaduh wargi tah didinya
    wa mamat anu rmh na ngahiji srng dokter kosim..
    bos palh mana na ???


    bos Badru_Cell abi mah garut na di kampuuuuuuuuung pisan nan jauh di sana lah ........... Shocked Shocked Shocked
    avatar
    Badru_Ce

    Jumlah posting : 170
    Points : 302
    Reputasi : 5
    Join date : 28.05.11
    Lokasi : Cukup Comunication

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by Badru_Ce on Fri 10 Jun 2011 - 14:33

    Boss wik..


    Sami abdige urang kampung, abdi kan sering amengan ka garut, ka Sangkali..
    avatar
    gmacell

    Jumlah posting : 76
    Points : 98
    Reputasi : 7
    Join date : 28.05.11
    Lokasi : Sumedang-jabar

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by gmacell on Fri 10 Jun 2011 - 19:45

    sumedang. tahu,,,tahu,,,
    avatar
    gmacell

    Jumlah posting : 76
    Points : 98
    Reputasi : 7
    Join date : 28.05.11
    Lokasi : Sumedang-jabar

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by gmacell on Fri 10 Jun 2011 - 19:46

    kang wik,,,palih mana garut na,, akakkakakakkakakak??????
    avatar
    wik uwik

    Jumlah posting : 33
    Points : 66
    Reputasi : 3
    Join date : 26.05.11

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by wik uwik on Fri 10 Jun 2011 - 19:54

    bos badru sangkali mana ????????



    gma cicing ah tong pipiluen ker bisnis yeeeeh
    avatar
    rpl123456

    Jumlah posting : 44
    Points : 103
    Reputasi : 1
    Join date : 28.05.11
    Age : 41
    Lokasi : C:\mobileEx\3.5\data\backup

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by rpl123456 on Fri 10 Jun 2011 - 19:59

    ngiring bingah da kareupeul sadaya ning, abi mah ti cherbon, aya nu nyarios abi jawa nyamar, pedah wae sunda na pangsae na sa cherbon, nuhun ah.............
    avatar
    persib aink

    Jumlah posting : 321
    Points : 678
    Reputasi : 8
    Join date : 25.05.11

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by persib aink on Fri 10 Jun 2011 - 20:31

    rpl123456 wrote:ngiring bingah da kareupeul sadaya ning, abi mah ti cherbon, aya nu nyarios abi jawa nyamar, pedah wae sunda na pangsae na sa cherbon, nuhun ah.............
    [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    avatar
    wik uwik

    Jumlah posting : 33
    Points : 66
    Reputasi : 3
    Join date : 26.05.11

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by wik uwik on Sat 11 Jun 2011 - 10:10

    ngiring bingah da kareupeul sadaya ning, abi mah ti cherbon, aya nu nyarios abi jawa nyamar, pedah wae sunda na pangsae na sa cherbon, nuhun ah.............



    asa te nyarios kitu da abi mah...


    ...........
    avatar
    Badru_Ce

    Jumlah posting : 170
    Points : 302
    Reputasi : 5
    Join date : 28.05.11
    Lokasi : Cukup Comunication

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by Badru_Ce on Sat 11 Jun 2011 - 10:41

    wik uwik wrote:bos badru sangkali mana ????????



    Bayongbong


    Terakhir diubah oleh Badru_Ce tanggal Sat 11 Jun 2011 - 20:49, total 1 kali diubah
    avatar
    rpl123456

    Jumlah posting : 44
    Points : 103
    Reputasi : 1
    Join date : 28.05.11
    Age : 41
    Lokasi : C:\mobileEx\3.5\data\backup

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by rpl123456 on Sat 11 Jun 2011 - 11:53

    gmacell wrote:kang wik,,,palih mana garut na,, akakkakakakkakakak??????


    eta payuneun makam............
    avatar
    persib aink

    Jumlah posting : 321
    Points : 678
    Reputasi : 8
    Join date : 25.05.11

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by persib aink on Sat 11 Jun 2011 - 11:56

    rpl123456 wrote:
    gmacell wrote:kang wik,,,palih mana garut na,, akakkakakakkakakak??????


    eta payuneun makam............
    heheuy deudeuh........ [You must be registered and logged in to see this image.]
    avatar
    Badru_Ce

    Jumlah posting : 170
    Points : 302
    Reputasi : 5
    Join date : 28.05.11
    Lokasi : Cukup Comunication

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by Badru_Ce on Sat 11 Jun 2011 - 20:53

    udin udin udin
    avatar
    gmacell

    Jumlah posting : 76
    Points : 98
    Reputasi : 7
    Join date : 28.05.11
    Lokasi : Sumedang-jabar

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by gmacell on Mon 13 Jun 2011 - 10:01

    rpl123456 wrote:
    gmacell wrote:kang wik,,,palih mana garut na,, akakkakakakkakakak??????


    eta payuneun makam............

    Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised
    avatar
    wik uwik

    Jumlah posting : 33
    Points : 66
    Reputasi : 3
    Join date : 26.05.11

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by wik uwik on Fri 17 Jun 2011 - 0:32






    awaaaaaaaaas siah kemed







    Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    avatar
    gmacell

    Jumlah posting : 76
    Points : 98
    Reputasi : 7
    Join date : 28.05.11
    Lokasi : Sumedang-jabar

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by gmacell on Sun 19 Jun 2011 - 12:50

    wik uwik wrote:




    awaaaaaaaaas siah kemed







    Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy


    Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised
    AMPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNN.......!
    avatar
    persib aink

    Jumlah posting : 321
    Points : 678
    Reputasi : 8
    Join date : 25.05.11

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by persib aink on Mon 27 Jun 2011 - 19:08

    kamana yeuh [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    avatar
    gmacell

    Jumlah posting : 76
    Points : 98
    Reputasi : 7
    Join date : 28.05.11
    Lokasi : Sumedang-jabar

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by gmacell on Wed 6 Jul 2011 - 14:03

    hadir pangersa, !
    avatar
    najrey

    Jumlah posting : 3
    Points : 4
    Reputasi : 0
    Join date : 15.07.11
    Age : 29
    Lokasi : Sukabumi

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by najrey on Fri 15 Jul 2011 - 7:33

    tepangkeun Abdi ti Sukabumi ,,, hatur nuhun pisan anu ngadamel forum samodel kie kabantos pisan kanggo tukang servis newbe sapertos abdi mah,,,,,
    avatar
    badroe

    Jumlah posting : 4
    Points : 6
    Reputasi : 10
    Join date : 30.05.11
    Lokasi : siswa online we.......................

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by badroe on Tue 26 Jul 2011 - 8:22

    ngiring ah, abi ti BANJAR-CIAMIS tea.................
    avatar
    Badru_Ce

    Jumlah posting : 170
    Points : 302
    Reputasi : 5
    Join date : 28.05.11
    Lokasi : Cukup Comunication

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by Badru_Ce on Tue 26 Jul 2011 - 11:38

    Mangga... Di antos Share2 na....

    Sponsored content

    Re: nepangkeun ach ka sadayana

    Post by Sponsored content


      Waktu sekarang Mon 22 Oct 2018 - 8:36